ESTHELIGNE 

Virtuele maagband (hypnotische maagband) 

Dankzij de kennis die we tegenwoordig hebben over hoe ons brein werkt en de kracht van hypnose, is het nu mogelijk om met “een operatie onder hypnose”, een echt werkende maagband te installeren bij mensen die willen afslanken. Jouw onderbewuste kent het verschil niet tussen realiteit en verbeelding, dus neemt het deze maagband aan voor waar en zal je dus veel eerder een voldaan gevoel geven!

 

Een hypnotische maagband werkt voor iedereen. De resultaten zijn wereldwijd gemeten verbluffend te noemen. Waar bij een fysieke maagband nog 50% van de mensen baat heeft van deze ingreep, is de hypnotische maagband met 82,3% een stuk effectiever te noemen en heeft geen slachtoffers!

Tijdens het traject wordt er tijdens meerdere hypnose sessies niet alleen een maagband geplaatst, die er voor zorg draagt dat er eerder een voldaan gevoel optreedt, maar wordt er ook aandacht besteedt aan eventuele belemmerende emoties en gewoontes. Dit alles zorgt er voor dat dit hypnotische maagband-programma alle soorten problemen opvangt voor jou en zorgt voor goede, blijvende resultaten.

In de eerste hypnose sessie worden nieuwe gewoontes geïnstalleerd, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier het overtollige gewicht te verliezen.

Het mooie is, is dat tijdens de installatie je er steeds helemaal bij bent, want hypnose is geen slaap of narcose. Je beleeft het allemaal en houdt steeds ook alle controle. Veel mensen denken dat hypnose iets is waarbij je alle controle verliest maar je krijgt juist veel meer controle. In dit geval betekent het dat je controle krijgt over je gewicht en dat is precies wat je wilt.

Wat is de oorzaak van het overgewicht?                       

Er is altijd ergens een oorzaak te vinden voor het gewicht wat je nu hebt, alleen is die oorzaak vaak onbewust. Ergens is er iets gebeurd en dat is een onbewust automatisch programma geworden. Daar kan je bewust niet zoveel aan doen en daarom lukt een dieet ook amper. Het onbewuste programma zorgt er namelijk voor dat je nog steeds daar op dat gewicht moet blijven. In hypnose sporen we die oorzaak op en transformeren we die zodat het je gaat helpen om af te vallen. Je hoeft bewust niet te weten waar het vandaan komt, in hypnose komen we daar wel achter. Mochten de emoties die hier zorg voor hebben gedragen nog steeds actief zijn, dan komen die in de tweede en/of derde hypnose sessies vanzelf naar boven, zodat ze opgelost kunnen worden.

In de daarop volgende hypnose sessies worden de suggesties verder versterkt en uitgewerkt en eventuele voorkomende problemen opgelost. Dit kan uiteen lopen van het opruimen van belemmerende emoties, het versterken van de suggesties, het vergroten van de motivatie, het aantrekken van de maagband, of wat er ook maar nodig is.


Voordelen virtuele maagband

Dit programma lost alle belemmeringen op die ervoor zorgen dat je overgewicht krijgt of hebt. Door de maagband krijg je veel eerder het signaal dat je voldaan bent en je dus eerder stopt met eten. 

Emotie-eter

Maar het lost ook het probleem op van de zogenaamde emotie-eter, die door een emotie uit het verleden dit gevoel probeert ‘weg te eten’. 

Gewoonte-eter

Ook lost het het probleem op van de gewoonte-eter, die vanwege aangeleerde gewoontes uit het verleden meer eet dan nodig is voor zijn lichaam. 

Onbewuste eter

Verder lost het ook het probleem op van de onbewuste eter die zonder na te denken zijn lichaam volpropt met meer voedsel dan goed is voor zijn lichaam. 

Geen operatie en herstelperiode

Verder heb je geen last van een narcose, geen littekens, geen herstelperiode en niet de ongemakken en darmproblemen die bij een operatieve maagband vaak wel ontstaan (Lees voor de negatieve bijwerkingen van een echte maagband dit artikel van het RIVM)

Het virtuele maagbandprogramma is er voor al die mensen die dat steuntje in de rug nodig hebben of gewoonweg zelf niet weten hoe te beginnen om blijvend het overtollige gewicht kwijt te raken. Hierbij wordt een maagband geplaatst en nieuwe eetgewoontes geïnstalleerd. Dit zorgt ervoor dat er op een makkelijke manier blijvend gewichtsverlies optreedt.

De kosten van dit programma zijn € 595,- (inclusief uitgebreide intake,  4 hypnose-sessies, diverse audiobestanden, voedingsadvies, aanleren zelfhypnose en coaching)


 

 

.

Opbellen