ESTHELIGNE 

Hypnotherapie - Simpson Protocol

Wil je of kun je niet (meer) over je probleem praten?

Heb je een probleem waar je niet over wilt of kunt praten? Bijvoorbeeld omdat je je schaamt, je schuldig voelt of omdat je niet goed kunt verwoorden wat je probleem is. Heb je lichamelijke klachten of pijn waarvan je de oorzaak niet weet? Of heb je al vaak met allerlei therapeuten gesproken over hetgeen je dwarszit, maar is er niets veranderd? 

Ben je het beu om telkens weer opnieuw alles te moeten vertellen? Maar heb je wel het gevoel dat je probleem je remt in je dagelijkse doen en laten? Zit het je dwars, heb je er last van of heb je geen energie meer. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk namelijk met het "Simpson Protocol". Een geheel nieuwe hypnotherapie-methode waarbij nauwelijks wordt gesproken.


Wat is het Simpson Protocol?

Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie die ontwikkeld is door Ines Simpson. Zij is OMNI-docente hypnotherapie en heeft een belangrijke internationale onderscheiding ontvangen voor het ontwikkelen van deze bijzondere behandelmethode die tevens ISO 9001 is gekeurd. Ik ben één van de hypnotherapeuten in Nederland die getraind en gecertificeerd is om met deze methode te mogen werken. Kenmerk van deze methode is dat je mij als (misschien wel de zoveelste) therapeut niet hoeft te vertellen wat je probleem is, dat is jouw privé-stukje. Maar tevens is dat ook de kracht van deze methodiek!


Hoe werkt het dan?

Om je te kunnen behandelen met deze techniek breng ik je in een zeer diepe aangename hypnose. Jij hoeft mij niet te vertellen waaraan je wilt werken, dit veranderwerk gebeurd in stilte, in jou. Je geneest jezelf op alle niveaus, lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Jij doet zelf het innerlijke werk en ik begeleid het proces om het probleem op te lossen, wat het ook mag zijn. Zo kan er opgelost wordt wat er opgelost mag worden, op de juiste tijd en op de meest juiste manier. Het specifieke probleem wordt opgelost doordat alles wat met het probleem verbonden is, wordt losgekoppeld en losgelaten. De communicatie tussen jou en mij verloopt via vingersignalen waardoor je bijna niet hoeft te praten, zo maak je de verandering van binnenuit. Dit haalt bovendien het bewuste en oordelende brein van de therapeut uit het proces. 

Met deze methode kunnen de diepste trauma’s worden opgespoord en geneutraliseerd en de meest positieve oplossingen worden gezocht. Zonder dat je hoeft te weten wat het probleem is en zonder dat er over gesproken hoeft te worden.

Vaak is je probleem al na 1 enkele behandeling duidelijk verbeterd.  Afhankelijk van het issue is soms een vervolgsessie nodig, maar dat wordt in de loop van de sessie vanzelf duidelijk.

Het Simpson Protocol kan voor de meest voorkomende problemen worden ingezet.

         

         Keer naar binnen, wees stil

              en verander alles wat moet worden veranderdOpbellen