ESTHELIGNE 

Suikerverslaving. Stoppen met snoepen en snacken  • Last van een paar kilo teveel?
  • Kun je niet stoppen met snoepen?                                  
  • Na 2 sessies verlost van je suikerverslaving
  • Kosten van dit pakket zijn slechts 290,-  


Eet je bij de maaltijden niet teveel. En eet je bij het ontbijt, de lunch en het diner zo gezond mogelijk, maar ben je toch 'verslaafd' aan suiker, snoep en/of snacks? Heb je tussen de maaltijden echt behoefte aan een zoet, suikerrijk, calorierijk, ongezond tussendoortje. Of zit je ‘s avonds voor de tv en kun je niet van de snoepjes, chocola, koekjes enz. afblijven? Jammer, want die overbodige suikers zorgen ervoor dat je al snel een paar kilo te zwaar weegt. En hoe gezond je maaltijden ook zijn, ongezonde snacks bevatten vaak te veel suiker, te veel zout of te veel vet. Wil je iets doen aan je snoep- en snackgewoonte? Na 2 hypnose-sessies kun je van je suikerverslaving af zijn.

Stoppen met snoepen en snacken m.b.v. hypnose 

Of het nu om roken, nagelbijten, te veel eten, snoepen of snacken gaat, van een verslaving of een slechte gewoonte kom je niet zo gemakkelijk af. Het probleem is dat deze verslavingen en gewoonten het gevolg zijn van vastgeroeste patronen in je onderbewustzijn. In je onderbewustzijn ontstaat soms een associatie tussen een slechte gewoonte en een goed gevoel.

Een hele doos koekjes, een reep chocola of die zak chips leeg eten voor de tv geeft je een goed gevoel. Je onderbewustzijn associeert dat goede gevoel met die zak chips, de koekjes of chocola. En zodra die associatie zich heeft ‘vastgezet’ in je onderbewustzijn is het moeilijk om niet toe te geven aan de drang om te snoepen en snacken. Met behulp van hypnotherapie is het mogelijk om door te dringen tot je onderbewustzijn en daar die ongewenste associaties (die gewoonten en verslavingen) weer te verwijderen.

In 2 sessies kun je van je suikerverslaving verlost zijn en je overtollige kilo's kwijtraken.  Na de eerste sessie ervaren de meeste cliënten een verschil in hun houding ten opzichte van snoep en snacks.

Een paar weken later volgt de tweede sessie, die tot doel heeft om je suikerverslaving voorgoed uit te schakelen en nieuwe overtuigingen en gewoontes stevig te verankeren in je onderbewustzijn. 

Doordringen tot je onderbewustzijn met hypnose

Je onderbewustzijn speelt in je dagelijkse leven een veel grotere rol dan je vermoedt. Meer dan 90% van je dagelijkse handelingen, overtuigingen en emoties wordt aangestuurd door je onderbewustzijn! Over het algemeen schermt je bewuste geest je onderbewustzijn zorgvuldig af. Hypnotherapie is een hulpmiddel om je onderbewustzijn te beïnvloeden.

Hypnose is een natuurlijk fenomeen, vergelijkbaar met een diepe vorm van trance. In hypnose concentreert je brein zich uitsluitend op je innerlijke gedachten en gevoelens. Als je in hypnose bent stelt je onderbewustzijn zich open voor suggesties en invloeden van buitenaf.  Van die eigenschap maakt hypnotherapie gebruik om blijvende positieve veranderingen teweeg te brengen. 

Wil je stoppen met snoepen en snacken? Maak dan hier een afspraak.


Opbellen