ESTHELIGNE 

Hypnotherapie  -  Stoppen met roken


STOPTOBER-AANBIEDING:  1 sessie om te stoppen met roken voor 115,00 euro. 

Heeft u 2 sessies nodig dan betaalt u voor de 2e sessie slechts 100,00 euro.  

(aanbieding geldig van 1-31 oktober 2020)


Uit alle onderzoeken is duidelijk naar voren gekomen dat het slagingspercentage van stoppen met roken het allerhoogst is met behulp van hypnose (95%). Daar waar alle andere methodes slecht scoren (ook de therapie via de huisarts), scoort stoppen onder hypnose ruimschoots als beste methode.

Roken is een gewoonte die zonder hulp moeilijk te doorbreken is omdat deze gewoonte om te roken volledig automatisch geprogrammeerd is in de hersenen. Daarom lukt het slechts weinig mensen om op basis van alleen wilskracht te stoppen met roken.
Stoppen met roken op wilskracht (5%) kost enorm veel energie en is een gevecht tegen jezelf en je zenuwstelsel (95%) omdat je automatische piloot (je onderbewustzijn) ‘zegt’ dat je moet roken. Om moeiteloos te kunnen stoppen met roken moeten de hersenen (je onderbewustzijn), die het roken in stand houden, opnieuw geprogrammeerd worden. En dat is met hypnotherapie heel gemakkelijk te realiseren. 

Om te stoppen met roken adviseer ik 2 sessies omdat de ervaring heeft geleerd dat dit een beter resultaat geeft dan 1 enkele sessie. 

De kosten van 1 sessie zijn 125,00. 

Boekt u meteen 2 sessies dan zijn de kosten geen 250,00 maar 225,00.


Stoppen met roken is gemakkelijk met Hypnotherapie!!

Wil jij ook stoppen?       

Maak dan nu een afspraak via het afsprakenformulier

of telefonisch 06-30002154

 


Opbellen