Estheligne       Hypnotherapie Etten-Leur
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies

Verbeter je geheugen met hypnose


Ons geheugen is de functie van onze hersenen om informatie, herinneringen, gebeurtenissen enz. op te slaan zodat we er op een later moment weer gebruik van kunnen maken. Maar soms zijn er factoren die deze functie verstoren. Ook is de ene persoon beter in het onthouden van informatie dan de andere persoon.

Geheugenproblemen

Je brein slaat werkelijk alles op dat je ooit gehoord, gezien en gedaan hebt. Geheugenproblemen zijn dan ook eigenlijk herinneringsproblemen (je bent het vergeten), want alle informatie is immers in je brein opgeslagen. 

Iedereen vergeet wel eens wat. Kun jij moeilijk op namen komen? Ben je vaak spullen kwijt? Vergeet je afspraken of ben je regelmatig in de war met dagen?  Vergeet je vaak gebeurtenissen van kort of lang geleden?  Of wil je gewoon je geheugen een flinke oppepper geven? Dan is een hypnose-sessie interessant voor je.

Geheugenverbetering

Met een speciaal ontwikkelde hypnosesessie kan je geheugen sterk verbeterd worden zodat je weer sneller en gemakkelijker toegang krijgt tot alle informatie, herinneringen en gebeurtenissen die in je brein liggen opgeslagen. 

Deze sessie is natuurlijk ook uitermate goed voor mensen die aan het studeren zijn of vlak voor een tentamen of examen zitten.

Opbellen