ESTHELIGNE 

Is hypnotherapie duur?


Is hypnotherapie duur? Niet als je echt van je probleem, angst of verslaving af wilt.

Een hypnotherapie-sessie is, meestal, een éénmalige investering in jezelf. De meeste problemen zijn met 1 of 2 sessies verholpen. Heel soms een derde sessie nodig. Bedenk voor jezelf in wat voor situatie je nu zit …… en stel je eens voor hoe het zou zijn als je van dit probleem verlost bent. Is een hypnotherapie-sessie dan niet de moeite waard?

En vergelijk het eens met de onderstaande voorbeelden:

Stoppen met roken

Een gemiddelde roker geeft meer dan 100 euro per maand uit aan sigaretten. Als je écht klaar bent om te stoppen met roken dan ben je, in de meeste gevallen, met hypnotherapie éénmalig 125 kwijt.

Afvallen/stoppen met snoepen

Overgewicht wordt vaak veroorzaakt door teveel snoepen. Zonder dat je het doorhebt koop je maandelijks teveel snoep. Tel maar eens op hoeveel je daar per maand aan uitgeeft. Een sessie om van het snoepen of je suikerverslaving af te komen kost 125 euro. En de meesten hebben aan 1 sessie voldoende! 

Angst of fobie 

Heb je een bepaalde angst of fobie? Dat kan soms erg ongemakkelijk of vervelend zijn. Je kunt ervoor kiezen om hier je hele leven mee te blijven rondlopen. Maar je kunt ook een investering van 125 euro doen waarbij de kans heel erg groot is dat je ervan verlost bent.

 

Zelfvertrouwen

Misschien heb je last van een gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, moeite met spreken in het openbaar, enz. Erg vervelend als dit je ontwikkeling, je studie, je werk of carrière in de weg staat. Overweeg eens een investering van 125 euro waar je de rest van je leven profijt van hebt.   

 

 

 


Opbellen