ESTHELIGNE 


De afspraak

Iedereen is uniek. JIJ bent uniek. Daarom start ik altijd met een persoonlijk intakegesprek waarin ik je uitleg wat hypnotherapie is en waarin jij mij kan vertellen wat het probleem is waar je aan wilt werken. Wil je liever niet over je probleem praten dan is dat ook geen probleem. Voor dergelijke situaties werk ik met een speciale techniek waarbij ik je kan helpen zelfs zonder dat ik weet wat jouw specifieke probleem is. 

Tijdens het intakegesprek beoordelen we samen of hypnotherapie voor jou de juiste behandelwijze is. Zijn we het erover eens dat hypnotherapie jou op een goede manier kan helpen, dan volgt aansluitend een sessie. 

Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding waarbij de hypnotherapeut een sessie voorbereidt en uitvoert op basis van de door jou gegeven informatie. Hypnose is teamwork tussen hypnotherapeut en cliënt. Ik ben afhankelijk van jouw medewerking en kan daarom geen garantie geven op mijn werk. De resultaten verschillen van persoon tot persoon. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor het bereiken van doelen of het verbeteren van welzijn. Hypnose/hypnotherapie mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke of reeds lopende medische zorg.

De sessies vinden altijd één-op-één plaats. Dit, omdat de aanwezigheid van een derde persoon storend kan werken. 

De kosten

Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting gemaakt hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn. Ervaring heeft geleerd dat het aantal sessies varieert van 1 tot 3. Dit is uiteraard afhankelijk van het issue.

  • Intakegesprek: € 45,-  (GRATIS als aansluitend de 1e sessie kan worden gedaan)*
  • Hypnotherapie: € 135,–  per sessie *
  • Stoppen met roken: € 155,-- per sessie*
  • Hypnotherapie Simpson Protocol: € 155,-- per sessie*
  • Virtuele maagbandprogramma: € 595,--* (pakketprijs, betaling in 1x bij de eerste sessie)
  • Anti snoep- en snackpakket: € 290,--* (pakketprijs, betaling in 1x bij de eerste sessie)

*Prijzen zijn inclusief BTW.

Betaling kan contant of per pin voor of na de behandeling.

Hypnotherapie duur? Niet als je het vergelijkt met je huidige situatie. Lees hier waarom hypnotherapie niet duur is.

Vergoedingen

Ik krijg regelmatig de vraag of de hypnose-behandelingen worden vergoed door de zorgverzekeraars. Helaas is het zo dat een groot deel van de zorgverzekeraars helemaal geen vergoeding biedt voor hypnotherapie. De verzekeraars die hypnotherapie wél in hun pakket hebben, bieden alleen een kleine vergoeding per behandeling vanuit een aanvullende verzekering. 

Mede hierdoor heb ik vanuit de diverse beroepsverenigingen geen overeenkomsten gesloten met de zorgverzekeraars en vindt er dus geen vergoeding plaats. (de enige uitzondering zijn de consulten betreffende gewichtsreductie, deze komen voor vergoeding in aanmerking via mijn lidmaatschap van de BGN).

Maar realiseer je het volgende: in tegenstelling tot andere therapieën heb je bij hypnotherapie* in bijna alle gevallen aan 1-3 behandelingen voldoende. Het is een investering in jezelf en in je toekomst, waarbij je zult merken dat er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden met positieve gevolgen voor de rest van je leven.

Annuleringen

Een afspraak kan tot 1 volledige werkdag vooraf kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht. (Onder werkdag wordt verstaan maandag t/m vrijdag. Bijvoorbeeld: u wilt uw afspraak van woensdag 09.00 uur annuleren, dan dient u dat uiterlijk dinsdag voor 09.00 uur te doen. Heeft u echter een afspraak op maandag 09.00 uur dan moet u de annulering uiterlijk de vrijdag daarvoor al voor 09.00 uur aan mij doorgeven). 

De locatie

De sessies vinden altijd plaats in mijn praktijk in Etten-Leur. Mijn praktijk is aan huis en heeft géén wachtruimte. Parkeren kan gratis bij mij op de oprit.Opbellen