Estheligne       Hypnotherapie Etten-Leur
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies


De afspraak

Iedereen is uniek. JIJ bent uniek. Daarom start ik altijd met een persoonlijk intakegesprek waarin ik je uitleg wat hypnotherapie is en waarin jij mij kan vertellen wat het probleem is waar je aan wilt werken. Wil je liever niet over je probleem praten dan is dat ook geen probleem. Voor dergelijke situaties werk ik met een speciale techniek waarbij ik je kan helpen zelfs zonder dat ik weet wat jouw specifieke probleem is. 

Om tijd en een sessie te besparen mail ik je na het maken van een afspraak een intakeformulier dat je rustig thuis  kunt invullen.  Je mailt het intakeformulier daarna terug. Zo werken we efficiënt, krijg je alle aandacht die nodig is én  spaar je de kosten van een extra afspraak uit. 

Tijdens het intakegesprek beoordelen we samen of hypnotherapie voor jou de juiste behandelwijze is. Zijn we het erover eens dat hypnotherapie jou op een goede manier kan helpen, dan volgt aansluitend een sessie. 

Hypnose is teamwork tussen hypnotherapeut en cliënt. Ik ben afhankelijk van uw medewerking en kan daarom geen garantie geven op mijn werk. 

De kosten

Tijdens het intakegesprek wordt een inschatting gemaakt hoeveel sessies er ongeveer nodig zullen zijn. Ervaring heeft geleerd dat het aantal sessies varieert van 1 tot 3. Dit is uiteraard afhankelijk van het issue.

  • Intakegesprek: € 35,-  (GRATIS als aansluitend de 1e sessie kan worden gedaan)*
  • Hypnotherapie: € 125,–  per sessie *
  • Virtuele maagbandprogramma: € 595,--*

*Prijzen zijn inclusief BTW.

Hypnotherapie duur? Niet als je het vergelijkt met je huidige situatie. Lees hier waarom hypnotherapie niet duur is.


Vergoedingen

Extra informatie

Afspraken die niet 24 uur van tevoren zijn afgezegd worden volledig in rekening gebracht.

Vergoeding

Ik krijg regelmatig de vraag of de behandeling vergoed wordt. Vanuit de diverse beroepsverenigingen heb ik geen overeenkomsten met verzekeraars. Realiseer je het volgende: in tegenstelling tot andere therapieën, heb je bij hypnose aan 1 - 3 behandelingen in bijna alle gevallen genoeg! Het is een investering in jezelf, waarbij je zult merken dat er belangrijke veranderingen zullen plaatsvinden met positieve gevolgen voor de rest van je leven!

  • 1 - 3 behandelingen is meestal voldoende*
  • Positieve gevolgen voor de rest van je leven

* Hypnose is een persoonlijke begeleiding waarbij de hypnotherapeut een 1 op 1 sessie voorbereid en uitvoert op basis van de gegeven informatie en het intakeformulier. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen dus niet op voorhand gegarandeerd worden. Hypnose is geen wondermiddel, maar een hulpmiddel voor het bereiken van doelen of het verbeteren van het welzijn. Hypnose mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke of reeds lopende medische verzorging. 

Betaling kan contant of per pin voor of na de behandeling.

Annuleringen

Een afspraak kan tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

De locatie

De sessies vinden altijd plaats in mijn praktijk in Etten-Leur. 

Voor consulten welke –door omstandigheden en bij hoge uitzondering- op de locatie van de cliënt plaatsvinden gelden de volgende voorwaarden: 

-Cliënt zorgt voor een veilige en rustige omgeving waar geen derden aanwezig zijn en zorgt ervoor dat er geen onderbrekingen plaats kunnen vinden door telefoon of deurbel.

-De reiskosten worden tegen een tarief van € 0,50 per kilometer in rekening gebracht.

-Eventuele parkeerkosten worden 100% doorbelast aan de cliënt.

-Voor de reistijd wordt een bedrag van 25 euro berekend.

-De kosten dienen voorafgaand aan het consult contant of per (mobiele) pin betaald te worden of kunnen vooraf worden overgemaakt op het rekeningnummer van de hypnotherapeute.

Behandeling altijd één-op-één

De sessies vinden altijd één-op-één plaats. Er mag eventueel iemand aanwezig zijn bij het intake-gesprek maar tijdens de sessies is het niet wenselijk dat er een derde persoon bij aanwezig is. Dit, omdat de aanwezigheid van een derde persoon storend kan werken.

De praktijk

Mijn praktijk is aan huis en heeft géén wachtkamer, dus mocht je (veel) te vroeg zijn, dan kan het zijn dat ik nog in gesprek ben. In dat geval verzoek ik je om in de auto te wachten tot ik je kom halen. Parkeren kan gratis bij mij op de oprit.


Opbellen