Estheligne
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies

Hypnotherapie


Hypnose is een staat van ontspanning en focus. Zodra je lichaam zich ontspant gaat je focus omlaag. Op een bepaald niveau van ontspanning kan de hypnotherapeut rechtstreeks toegang krijgen tot het onderbewustzijn waardoor  aanvaardbare en (door de cliënt) gewenste veranderingen in het onderbewustzijn kunnen worden vastgelegd.

Hypnose is niet raar en niet eng! Dagelijks verkeert ieder mens een aantal malen in een hypnotische toestand, zoals helemaal verdiept zijn in een boeiend boek, of kijken naar een spannende film. Ook tot de conclusie komen dat je een stukje snelweg hebt “overgeslagen”, duidt op een staat van hypnose.

Een belangrijk voordeel van de hypnotische trance is dat het rationele denken tijdelijk naar de achtergrond wordt geschoven, waardoor diepere lagen van het onderbewustzijn meer toegankelijk worden. Deze lagen bevatten een enorme rijkdom aan ervaringen en vermogens. Op deze manier kan een persoon in deze staat allerlei veranderingen ondergaan en van ongemakken worden genezen of wenselijke doelen bereiken.

Stoppen met roken, afvallen, een positief zelfbeeld, afrekenen met angsten, fobieën, pijn, de virtuele maagband, maar ook prestatieverbetering bij sportmensen behoren allemaal tot de mogelijkheden met hypnotherapie.

Tijdens een hypnotische trance vinden bepaalde veranderingen veel sneller en dieper plaats dan in het gewone dagelijkse bewustzijn. Zo komt het dat met hypnotherapie verbluffende resultaten geboekt worden. De kracht van hypnose is enorm. Ook voor jou!!!

 

Als jij er klaar voor bent, help ik je op weg. De genezing doe je zelf!