ESTHELIGNE 

Over mij.

Maya Tielemans 

Kernwoorden: ervaren, gepassioneerd, professioneel

Ik ben gediplomeerd OMNI-hypnotherapeute met specialisaties in de virtuele maagband en Simpson Protocol (SP)

Ik ben tevens gecertificeerd OldPain2Go-practitioner en BGN-gewichtsconsulente.

Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk Estheligne Hypnotherapie Etten-Leur.


Ik geloof dat iedereen alles in zich heeft voor positieve verandering en ik ben overtuigd van het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest. Ik gebruik de kennis van mijn opleidingen en zeker ook mijn persoonlijke- en werk gerelateerde ervaringen om jou te helpen en je doelen te laten bereiken.


Estheligne Hypnotherapie Etten-Leur is doelgericht, ervaren en enthousiast om jou te helpen je problemen te verduidelijken en/of op te lossen.

In ieders leven doet zich wel eens een periode voor waarin je het gevoel hebt geen vat meer te hebben op de dingen, tegen jezelf aanloopt, niet lekker in je vel zit of niet kan genieten van het leven. Op zo'n moment kan het goed zijn om hulp te vragen. Iemand die samen met je kan kijken naar wat er speelt in je leven, wat je blokkeert of waar je moeite mee hebt.

Die iemand kan ik voor je zijn!


Soms kun je het met je verstand allemaal heel goed weten, maar als je het niet zo voelt, is het heel lastig om dingen te veranderen. Mijn kracht is dat ik je d.m.v. hypnose help om het van binnen ook echt anders te gaan voelen, waardoor de verandering eigenlijk heel gemakkelijk vanzelf volgt.


Ik ben een enthousiaste OMNI hypnotherapeute die goed is in haar werk. Ik volg ieder jaar een aantal trainingen om op dit vlak bij te scholen. 

Daarnaast ben ik gediplomeerd en geregistreerd gewichtsconsulente en gecertificeerd OldPain2Go-practitioner.

Opbellen