ESTHELIGNE 


Gastenboek

39 berichten op 2 pagina's
N
08-08-19 17:34:01
Ik heb vandaag mijn maagband gehad. Tevens voedingsadviezen, zo blij. Maya stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je. Heb veel vertrouwen in haar. Blij dat ik de stap genomen heb
Petra
15-07-19 16:34:35
in maart een virtuele maagband laten plaatsen. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Een plek waar ik me ook zeer zeker op mijn gemak voel!
Sanne Vdh
24-06-19 22:24:46
In april besloten om Maya te bellen voor een virtuele maagband... 't was mijn laatste "redmiddel" ik zat niet lekker in mijn vel woog bijna 93 kilo en had al van alles geprobeerd om af te vallen zonder resultaat. 13 mei was de dag van de eerste ontmoeting en intake... Wat een lieve vrouw... Voelde mij echt op m'n gemak. En heb besloten toen gelijk de eerste hypnose sessie te doen! Wat fijn! Er kwam een hoop emotie los. Bij de 2e sessie heb ik een mooi voedingsadvies gekregen waar ik af en toe op spiek... Vandaag mijn laatste sessie gehad.... En jeetje wat ben ik trots en heel erg dankbaar.... De weegschaal gaf - 10.6 kilo aan... Ik heb nog wat kilootjes (13) te gaan maar heb er alle vertrouwen in. Mijn lichaam schreeuwt niet meer om zoetigheid en om ongezonde dingen... Zit lekker in m'n vel en vind 't heerlijk om te bewegen... Ben echt heel blij dat ik de stap genomen heb!
Dank je wel lieve Maya
Evy Evy
16-05-19 06:27:48
Half februari de beslissing genomen voor de vituele maagband. Het lukte me niet om af te vallen en mijn eetpatroon om te gooien. Als gevolg woog ik ruim 90 kg. Ik was er helemaal klaar mee maar toch lukte me het maar niet.
Na de sessies ben ik echt anders gaan eten, en het kost me zoooooveel minder moeite.
Erg prettig contact met Maya, en ook nu kan ik haar nog steeds vragen voor advies of af en toe bij haar wegen.
Gisteren gewogen en -11,5kg!! Wauw! Wat ben ik blij!! Nog 7/8kg te gaan en ik zit op mijn streefgewicht :)
Aafke ...
21-11-18 12:42:45
Estheligne is een praktijk waar iedereen terecht kan, de drempel is echt erg laag. Maya is een hele lieve persoonlijkheid en ze legt alles duidelijk en zeer begrijpbaar uit. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn zelfvertrouwen. Ik heb zelfs gisteren een presentatie gegeven voor een grote groep mensen ........... iets wat ik voorheen absoluut nooit durfde! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb!!
Mieke
15-11-18 14:09:40
Zooo blij!!!
Ik ben een jaar geleden bij Estheligne gestart met de virtuele maagband. Ik had een hoop vage kwaaltjes en zat tegen diabetes aan. Volgens mijn huisarts waren de meeste klachten een gevolg van mijn overgewicht en moest ik minstens 25 kilo afvallen om weer gezond te worden en geen diabetes te krijgen. Mijn huisarts was positief over de virtuele maagband en raadde me aan om een afspraak te maken bij Estheligne.
Ehhh….hypnose?!? Ik zag het niet zo zitten maar alle andere diëten had ik al geprobeerd. Dus toch afspraak gemaakt met Maya. En dat voelde meteen zo goed! Een erg aardige, warme vrouw. Ze nam heel veel tijd voor de intake, was eerlijk en legde alles heel duidelijk uit. Al mijn scepsis (en een beetje angst voor hypnose) was meteen weg.
Vanaf de 1e sessie ging ik afvallen. Fijn was ook dat ze niet alleen de maagband plaatste, maar ze werkte ook aan mijn verkeerde eetgewoonten en zoetverslaving. De hypnose-sessies waren prettig en ontspannend. Nadien had ik elke maand een afspraak bij Maya om te wegen en verdere coaching.
En nu …… een jaar later ben ik 36 kilo afgevallen!! Ik blij! Mijn huisarts blij!
Isabel van Gorsel
15-11-18 12:49:31
Na helemaal vast te zitten in mijn eetfobie en ik dus moest afvallen van de dokter ben ik bij Maya terecht gekomen. Mijn eerste gedachte was dit gaat niet werken. Maar bij mijn eerste intake gesprek was ik eigenlijk al helemaal op mijn gemak en heeft Maya me laten zien dat het allemaal heel relax aan toe gaat. Zij gaf aan om een Virtuele maagband te gebruiken voor mijn probleem. Het is een hele aparte ervaring om zo’n levensverandering aan te gaan. Ik had echt een heel slecht eetpatroon waarbij ik veel suiker nam om te compenseren voor het niet eten van gezonde voedsel. Maar toen ik klaar was met mijn 1ste sessie moest ik nog gaan eten dus ik naar de winkel om eten te kopen en vanaf dat moment heb ik alleen maar gezonde voeding in mijn winkelwagen (en nog steeds). Het was echt een hele verandering. Hoe verder ik kwam in de behandeling, hoe beter het ging. Elke week leerde ik weer nieuwe dingen te proberen. Maya heeft me heel goed geholpen om mijn gedachte te veranderen en weer leren eten wat goed voor je is. Ik ben nu 13 weken verder en eet elke dag 3 gezonde maaltijden per dag. Heb geen trek in suikers. Ik heb geen honger en heb geen trek in ongezonde dingen. Het is echt heel fijn om je gedacht zo veranderd te hebben. Je staat zou veel sterker in je strijd om af te vallen. En ja het resultaat nu is al 13 kilo kwijt in 13 weken. Ik voel me fitter en gezonder. Dat heb ik aan Maya te danken. ;) Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en zou het iedereen aanraden om het te doen.
Henk
18-10-18 13:26:40
Ik realiseer me ineens dat ik al een jaar niet meer rook! Vorig jaar in Stoptober heb ik bij Estheligne een hypnose-sessie gedaan om te stoppen met roken. ……….. En ik heb al een jaar niet eens aan sigaretten gedacht! Ik kan het iedereen aanraden.
ivm privacy geen naam
03-10-18 23:41:50
Afgelopen augustus bij Maya 2 hypnose-sessies gehad ivm angstdromen.
Ik was vooraf wel wat sceptisch maar wat een fijne ervaring was het allebei de keren!! Al 3 jaar had ik last van allerlei angstdromen en nu ben ik er eindelijk vanaf. Geen enge dromen meer en ik wordt weer uitgerust wakker.
Susan
08-08-18 15:50:35
Maya heeft mij begeleid met meerdere hypnosesessies. Zij deed dit op een daadkrachtige en hele prettige manier. Haar prettige, rustige stem wekt vertrouwen en daardoor nam zij mij makkelijk mee naar mijn onbewustzijn. De innerlijke reis die ik daardoor aflegde heeft mij waardevolle inzichten gebracht. Het resultaat van de hypnose sessies was het accepteren van mijn lichaam (en gewicht) .... en daardoor een grotere zelfacceptatie en veel meer zelfvertrouwen. Dank Maya!
Kim Hendriks
03-08-18 13:01:27
In het begin deed ik er een beetje lacherig over toen mijn moeder begon over hypnotherapie. Maar ook nieuwsgierig. Zou deze therapie mij van mijn overtollige kilo af kúnnen helpen. Ik heb een intake gesprek met Maya gehad, ze was rustig, vriendelijk, maar vooral eerlijk dat mijn overgewicht schrikbarend was. Door de goede uitleg wát Maya zóu gáán doen in háár sessies ben ik begonnen met de hypnotherapie. En hét resultaat mág er zijn, ben al 20 kilo kwijt. Mijn sessies zijn voorbij maar nog steeds op de achtergrond krijg ik een berichtje van Maya dat ik het zo goed doe en dat ze trots is op mij. Dit doet mij goed. Dank je wel Maya. Gr Kim Hendriks
Tessa van der Sanden
21-07-18 22:15:36
Het overwinnen van mijn angst rondom ziekenhuizen en artsen stond wel op mijn to do list voor 2018. Via via kwam ik uit bij Maya. Bij de intake vertelde Maya dat ik die week nog zonder angst naar een ziekenhuis kon gaan, dat klonk voor mij onwerkelijk maar zolang je open staat voor hypnose is het haalbaar. De eerste sessie vond ik een bijzondere en mooie ervaring.
Het is niet goed te beschrijven maar binnen 1 week liep ik licht gespannen maar zonder angst toch echt een rondje in het ziekenhuis. Daarna nog eens en nog eens. Een tweede sessie had ik toch nog nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verwerkt was. Wederom weer een bijzondere en mooie ervaring. Een opendag en kopjes koffie in het ziekenhuis waren het vervolg. Ik heb mijn angsten overwonnen. Grote dank naar Maya en hypnotherapie kan ik voor iedereen aanraden wat de aanleiding dan ook is.
Annelou Mentzel
15-07-18 17:22:47
Tijdens mijn burn out heb ik verschillende sessies bij Maya gehad . Ik vond het een heel bijzondere fijne ervaring . Maya is een heel warm mens waardoor je je ook meteen op je gemak voelt . Ik kan hypnotherapie bij Maya aanraden , het heeft mij zeker geholpen !!
José
15-07-18 10:10:45
Ik heb zowel het intakegesprek als de sessies als zeer prettig ervaren. Rustig, warm en hartelijk. Maya gaf me echt het gevoel dat ze weet wat voor impact mijn probleem op mijn leven HAD. Ja, ik zeg HAD, want na 2 sessies heb ik er nauwelijks last meer van. Zó blij mee! Vooral haar warme persoonlijkheid, rust, interesse en inlevingsvermogen zijn me bijgebleven.
Melissa
12-07-18 22:59:33
Hypnotherapie is de beste therapie! Zo bijzonder en zo fijn dat ik na een zwaar auto ongeluk weer mezelf kan zijn.
Mieke
18-03-18 14:31:53
YES!! Mijn streefgewicht bereikt! 20 kilo afgevallen met de virtuele maagband! Dank je Maya voor de geweldige coaching en de fijne hypnose-sessies!
Annie
16-01-18 16:56:37
Jouw hypnotherapie werkt echt!!! Zóveel inzichten gehad!
Zóó blij mee!
Echt een eyeopener voor me! En .... ben nu al zoveel zelfverzekerder!
Mieke
21-12-17 22:28:46
Ik heb nu 3 sessie van de virtuele maagband gehad en wordt steeds enthousiaster. Wat een fijne en gemakkelijke manier om af te vallen.
Sanne Sanne
07-12-17 13:43:25
YEAHH!! Vandaag precies 2 maanden een NIET-roker!! Ik heb op 6 oktober een hypnotherapie-sessie gedaan om te stoppen met roken en ik heb nu al 2 maanden geen enkele behoefte meer aan een sigaret! Maya bedankt!!
Tonen: 5  10   20

 Opbellen