ESTHELIGNE 


Gastenboek

36 berichten op 4 pagina's
Alexandra Kleinjan
18-11-20 20:16:50
Wauw wat ben ik blij dat ik bij jouw... Maya een virtuele maagband heb laten zetten.
12 augustus begonnen en vandaag 12,5 kg afgevallen, zonder enige moeite. Dank je wel voor alles en op naar de volgende kilo's💪
Esther van Groenendael
11-11-20 10:17:19
Afvallen via hypnotherapie was voor mij totaal iets nieuws en maakte mij nieuwsgierig. Jarenlang van alles geprobeerd maar nooit met een blijvend resultaat. Door jouw goede uitleg en expertise zit ik op een nieuwe weg. En die geeft energie en .....resultaat. Heel hartelijk dank voor je hulp en de mooie inzichten!
F. Vreeburg
07-10-20 23:08:03
Jarenlang heb ik erg veel last gehad van claustrofocie. Jarenlang een verminderde levenskwaliteit! En nu, 1 hypnotherapiesessie en een aantal dagen positieve visualisaties verder, ben ik na 1 week verlost van mijn claustrofobie. Ik durf weer in liften, kleine ruimten, grote mensenmassa's enz.
Janneke
29-09-20 15:45:38
Ik ben vorig jaar op 1 oktober (bij de start van STOPtober) bij Estheligne geweest om te stoppen met roken. Ik had al jarenlang allerlei manieren geprobeerd om van het roken af te komen. maar helaas ... niets werkte voor mij. Hypnotherapie was mijn laatste hoop om ooit te stoppen met die vieze sigaretten. Had ik maar eerder geweten dat hypnotherapie zó goed werkt!
Het is nu bijna weer 1 oktober en ik kan met trots zeggen dat ik al bijna een jaar een NIET-roker ben! En dankzij dat goede resultaat heb ik in het afgelopen jaar samen met Maya ook nog een paar andere issues aangepakt m.b.v. hypnotherapie. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel dan een jaar geleden, en dat allemaal dankzij hypnotherapie ... en natuurlijk vooral dankzij Maya! Dankjewel Maya en dat je nog maar heel veel mensen op deze manier met hun problemen mag helpen.
Helga
12-07-20 12:16:12
Ik ben in februari bij jou geweest ivm een hypnosessie omdat ik wilde afvallen/gezonder wilde eten. Mijn doel was om 70 kilo te gaan wegen. Ik kan melden dat dat gelukt is en dat ik mij weer veel beter in mijn vel voel. Ik weeg nu al 2 maanden structureel tussen de 69 en 70 kilo en daar ben ik superblij mee. Nogmaals bedankt voor je hulp.
Kitty
11-06-20 15:22:03
YES! Vandaag mijn streefgewicht bereikt. -25 kilo!! Met hulp van de virtuele maagband en dankzij Maya die me zo goed en fijn begeleidt heeft in dit traject.
Marianne _
21-08-19 20:44:13
10 april voor het eerst richting Etten-leur gereden voor een intake gesprek bij Estheligne, wist totaal niet wat ik kon verwachten en was behoorlijk sceptisch over het in mijn ogen zweverige hypnose.
Maar na een zeer prettig open, eerlijk en duidelijk gesprek met Maya heb ik besloten gelijk de eerste hypno sessie te doen, en wat ben ik blij dat ik het toch heb aangedurfd.
Vandaag gewogen bij mijn 4de hypno sessie en de teller staat gewoon op -32.4 ik voel me super goed , ik beweeg (zwemmen) me graag en veel.
Ging het allemaal vanzelf nee natuurlijk niet, het valt en staat nog steeds met wat je eet, hoeveel je eet en hoeveel je beweegt maar door de sessies worden je slechte eetgewoontes er uit gehaald en je hebt geen honger gevoel en dat maakt dat je het door Maya op maat gemaakte voedings schema heel goed kan volhouden.
Maya ik kan niet anders dan je te bedanken voor je steun, ik voel me volledig op mijn gemak bij je en heb daardoor de hypno therapie sessies probleemloos over me heen laten komen met een geweldig resultaat
N
08-08-19 17:34:01
Ik heb vandaag mijn maagband gehad. Tevens voedingsadviezen, zo blij. Maya stelt je op je gemak, neemt de tijd voor je. Heb veel vertrouwen in haar. Blij dat ik de stap genomen heb
Petra
15-07-19 16:34:35
in maart een virtuele maagband laten plaatsen. Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet. Een plek waar ik me ook zeer zeker op mijn gemak voel!
Sanne Vdh
24-06-19 22:24:46
In april besloten om Maya te bellen voor een virtuele maagband... 't was mijn laatste "redmiddel" ik zat niet lekker in mijn vel woog bijna 93 kilo en had al van alles geprobeerd om af te vallen zonder resultaat. 13 mei was de dag van de eerste ontmoeting en intake... Wat een lieve vrouw... Voelde mij echt op m'n gemak. En heb besloten toen gelijk de eerste hypnose sessie te doen! Wat fijn! Er kwam een hoop emotie los. Bij de 2e sessie heb ik een mooi voedingsadvies gekregen waar ik af en toe op spiek... Vandaag mijn laatste sessie gehad.... En jeetje wat ben ik trots en heel erg dankbaar.... De weegschaal gaf - 10.6 kilo aan... Ik heb nog wat kilootjes (13) te gaan maar heb er alle vertrouwen in. Mijn lichaam schreeuwt niet meer om zoetigheid en om ongezonde dingen... Zit lekker in m'n vel en vind 't heerlijk om te bewegen... Ben echt heel blij dat ik de stap genomen heb!
Dank je wel lieve Maya
Tonen: 5  10   20

 Opbellen