ESTHELIGNE 


Gastenboek

39 berichten op 2 pagina's
Monique Lossez
30-10-22 10:27:00
Na de zoveelste poging om af te vallen kwam ik bij Maya terecht.
Het voelde direct heel goed aan. Maya is heel professioneel maar ook heel menslievend. Ze weet waar ze over praat. Ze neemt de tijd om alles heel duidelijk uit te leggen hoe alles in zijn werking gaat.
Maar wat nog belangrijker is: Maya luistert naar jou!
De hypnose zelf is een aparte gewaarwording maar... ook grotendeels dankzij Maya...helemaal geen angstige bedoening. Je voelt je zooo op je gemak . En het werkt echt! Vanaf de eerste keer is de drang naar zoetigheid echt weg! En deze drang blijft weg. Heel bijzonder. Je eet ook een stuk minder. Grotendeeels door deze 2 punten, val je geleidelijk aan af.
En het mooiste is...het blijft er af! Ook als je een keer zondigt.
Maar...je moet er wel achter staan en er volledig in geloven!
Maya, hartelijk bedankt. Je bent een prachtvrouw!
En ik weet zeker dat je nog heel veel mensen blij gaat maken!
Ramona .
10-10-22 20:05:37
Ik ben nu 4x bij Maya geweest. Vanaf het eerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak. Maya helpt, denkt mee en vertelt duidelijk wat ze doet en waarom. Ze helpt me bij meer dan alleen het afvallen en dat is erg fijn!
Monique Buurstede
20-09-22 16:53:22
Hallo 6 okt 2021 ben ik voor t eerst bij maya geweest. Had van iemand van haar gehoord. Had er zelf nog nooit van gehoord. Ik was ook te zwaar. Had erg veel last van artrose in mijn knie en veel last van mijn maag. En zat al tijdje niet lekker in mijn vel. Hoe maya er over vertelde trok mij erg aan. Baat t niet schaad t niet dacht ik. Meteen na haar gesprek ben ik er aan begonnen. Ik kan wel vertellen. Je moet er zelf echt achter staan anders gaat het niet lukken. Bij mij ging mij knop echt meteen om. Want ik wilde t zo graag beter in mij vel zitten afvallen, minder pijn in mijn knieën minder last van mijn maag. En het werkte echt bij mij. Ook door eetpatroon aan te passen maar dat ging van zelf mij snaaien werd uitgeschakeld hoe raar t ook klinkt na een tijdje ging t ook steeds beter met mijn knie. In mei was er 22 kg af. En was ik heel tevrede . Maar door dat ik mij nog steeds 2× in week onder hypnose breng en op mijn eten let ben heb ik mijn doel nu echt bereikt - 25 kg. Zoblij dat ik van iemand in contackt ben gekomen met maya grt monique
Irma van Dalen
08-06-22 18:03:28
Ergens in januari kwam ik, via een vriendin, in contact met Maya. Ik was behoorlijk te zwaar, en had allerlei gezondheidsproblemen. Het intakegesprek, en aansluitend de eerste behandeling, zorgde ervoor dat ik me na een week al een beetje anders voelde. 3 kg minder en zin om mijn leven even een backflip om te draaien. En zo geschiedde. De eerst week van februari j.l werd mijn maagband geplaatst. Vandaag was mijn laatste afspraak met Maya. Wat een leuk mens is ze! Ik zal deze momenten met haar erg missen. Maar ik ben waar ik wezen wil. 22 kg minder. Nieren hart en bloeddruk werken weer naar behoren. In de spiegel zie ik mezelf zoals ik hoor te zijn! Ik ben blij!.
Esther van Marwijk
22-11-21 21:30:12
Eind April bij Maya geweest voor meer informatie over de virtuele maagband. Werd gelijk erg enthousiast, en dus ook gelijk de eerste sessie gedaan. Vanaf dat moment is mijn hele levenstijl verandert. Mijn doel was weer gezonder te worden, en me fitter te voelen. Nou dat is inmiddels gelukt. Nu 24 kilo kwijt en ik blijf nog afvallen. Voel me weer stukken beter, heb veel meer energie. Erg blij dat ik dit heb ondergaan, voelde me ook erg op me gemak bij Maya. Echt een aanrader, life changing!!
Sandra De Nijs
10-07-21 10:27:31
Door de PCOS en jaren lang hormonen te hebben gehad ivm kinderwens gezocht naar een manier om af te vallen en om eindelijk weer een gezond gewicht te krijgen. Ik kwam uit bij een virtuele maagband/hypnose. Op 6 april ben ik bij Maya geweest om te kijken of dat iets voor mij zou zijn. Na een heel fijn en goed gesprek besloten om gelijk de eerste sessie te doen van het programma virtuele maagband. Gelijk na de eerste sessie is bij mij de knop om gegaan en ben ik er vol voor gegaan. Maya is een prettige vrouw die je goed op je gemak stelt en de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Ook mag je haar altijd om tips vragen en kan je altijd terug vallen op haar.

Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en ben ik 20 kilo afgevallen en voel ik me na een hoop jaren eindelijk weer wat lekkerder in mijn vel. Ik ben er nog niet helemaal maar ik weet zeker dat de rest mij ook gaat lukken. Want het afvallen kost me totaal geen moeite tot nu toe.
Ik ben zo trots en blij dat ik deze stap genomen heb want het heeft echt mijn eetgewoontes en alles veranderd!
Herman vdkv
11-06-21 19:38:08
In februari 2021 kennis gemaakt met Maya, en in 4 sessies kunnen bereiken wat ik al jaren miste. Mijn drive om af te vallen was na de eerste sessie 100% aanwezig, ben in deze tijd erg geholpen en al zijn de sessies voorbij blijft het goede gevoel en blijf ik afvallen, inmiddels bijna 20kg en nog een klein stukje te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Angelique S.
24-03-21 16:33:25
Mijn ervaring met Maya is super.
Hele deskundige uitleg. Ze stelt je ook op je gemak. Ik heb met de hypnose een echte reset ervaren van mijn onderbewustzijn. Echt een hele bijzondere ervaring. Raad dit iedereen aan.
Peter
22-03-21 14:23:51
Mijn ervaring met Estheligne Hypnotherapie was erg goed. Ik was vooraf redelijk sceptisch, maar Maya nam in de intake alle tijd om alles goed uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik vertrouwen kreeg in hypnotherapie. Tijdens de sessies kwam ik volledig tot rust, iets wat me normaal niet lukt. En het mooiste is dat mijn klacht na 3 sessies is opgelost!
Els K.
02-03-21 21:45:17
Afgelopen week ben ik bij Maya geweest voor mijn hooikoorts. Maya gebruikte hiervoor het Simpson Protocol ... een hele fijne en bijzondere sessie. Na afloop moest ik natuurlijk testen of het gelukt was. Daarom ben ik de afgelopen dagen een paar keer gaan wandelen in de natuur en normaal gesproken zou ik al heel snel last krijgen van jeukende tranende ogen, een loopneus en benauwdheid. Nu heb ik nergens meer last van! Maya dankjewel!
Moniek
02-03-21 21:34:19
Ik onderga momenteel in het ziekenhuis behandelingen voor een kwaadaardige tumor. Ik hoorde van de mogelijkheid om met behulp van hypnose mijn immuunsysteem te versterken.
Maya is rustig, geduldig en zorgzaam. Na een paar sessies voelde ik me meer ontspannen, beter en krachtiger in mijn strijd tegen kanker. Ik kan hypnotherapie danook van harte aanbevelen!
R. Vanlaerhoven
01-12-20 17:59:40
Ik wou toch ook even melden dat ik vorig jaar augustus bij Maya een virtuele maagband heb laten zetten viel erg goed af nu in totaal 25 kg regelmatig de app geluisterd als ik er even aan herinnerd moest worden dank je maya
Karin van der Steen
25-11-20 07:53:06
Half augustus is de virtuele maagband gezet en nu 3 maanden later al 15 kilo lichter :-).
Het doel is bijna bereikt zonder enige moeite.
Superblij mee en ben ervan overtuigd dat het door Maya verfijnde programma een succesformule is ! Ik kan het iedereen aanraden.
Dank je wel, Maya.
Alexandra Kleinjan
18-11-20 20:16:50
Wauw wat ben ik blij dat ik bij jouw... Maya een virtuele maagband heb laten zetten.
12 augustus begonnen en vandaag 12,5 kg afgevallen, zonder enige moeite. Dank je wel voor alles en op naar de volgende kilo's💪
Esther van Groenendael
11-11-20 10:17:19
Afvallen via hypnotherapie was voor mij totaal iets nieuws en maakte mij nieuwsgierig. Jarenlang van alles geprobeerd maar nooit met een blijvend resultaat. Door jouw goede uitleg en expertise zit ik op een nieuwe weg. En die geeft energie en .....resultaat. Heel hartelijk dank voor je hulp en de mooie inzichten!
F. Vreeburg
07-10-20 23:08:03
Jarenlang heb ik erg veel last gehad van claustrofocie. Jarenlang een verminderde levenskwaliteit! En nu, 1 hypnotherapiesessie en een aantal dagen positieve visualisaties verder, ben ik na 1 week verlost van mijn claustrofobie. Ik durf weer in liften, kleine ruimten, grote mensenmassa's enz.
Janneke
29-09-20 15:45:38
Ik ben vorig jaar op 1 oktober (bij de start van STOPtober) bij Estheligne geweest om te stoppen met roken. Ik had al jarenlang allerlei manieren geprobeerd om van het roken af te komen. maar helaas ... niets werkte voor mij. Hypnotherapie was mijn laatste hoop om ooit te stoppen met die vieze sigaretten. Had ik maar eerder geweten dat hypnotherapie zó goed werkt!
Het is nu bijna weer 1 oktober en ik kan met trots zeggen dat ik al bijna een jaar een NIET-roker ben! En dankzij dat goede resultaat heb ik in het afgelopen jaar samen met Maya ook nog een paar andere issues aangepakt m.b.v. hypnotherapie. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel dan een jaar geleden, en dat allemaal dankzij hypnotherapie ... en natuurlijk vooral dankzij Maya! Dankjewel Maya en dat je nog maar heel veel mensen op deze manier met hun problemen mag helpen.
Helga
12-07-20 12:16:12
Ik ben in februari bij jou geweest ivm een hypnosessie omdat ik wilde afvallen/gezonder wilde eten. Mijn doel was om 70 kilo te gaan wegen. Ik kan melden dat dat gelukt is en dat ik mij weer veel beter in mijn vel voel. Ik weeg nu al 2 maanden structureel tussen de 69 en 70 kilo en daar ben ik superblij mee. Nogmaals bedankt voor je hulp.
Kitty
11-06-20 15:22:03
YES! Vandaag mijn streefgewicht bereikt. -25 kilo!! Met hulp van de virtuele maagband en dankzij Maya die me zo goed en fijn begeleidt heeft in dit traject.
Marianne _
21-08-19 20:44:13
10 april voor het eerst richting Etten-leur gereden voor een intake gesprek bij Estheligne, wist totaal niet wat ik kon verwachten en was behoorlijk sceptisch over het in mijn ogen zweverige hypnose.
Maar na een zeer prettig open, eerlijk en duidelijk gesprek met Maya heb ik besloten gelijk de eerste hypno sessie te doen, en wat ben ik blij dat ik het toch heb aangedurfd.
Vandaag gewogen bij mijn 4de hypno sessie en de teller staat gewoon op -32.4 ik voel me super goed , ik beweeg (zwemmen) me graag en veel.
Ging het allemaal vanzelf nee natuurlijk niet, het valt en staat nog steeds met wat je eet, hoeveel je eet en hoeveel je beweegt maar door de sessies worden je slechte eetgewoontes er uit gehaald en je hebt geen honger gevoel en dat maakt dat je het door Maya op maat gemaakte voedings schema heel goed kan volhouden.
Maya ik kan niet anders dan je te bedanken voor je steun, ik voel me volledig op mijn gemak bij je en heb daardoor de hypno therapie sessies probleemloos over me heen laten komen met een geweldig resultaat
Tonen: 5  10   20

 Opbellen