ESTHELIGNE 


Gastenboek

39 berichten op 4 pagina's
Monique Lossez
30-10-22 10:27:00
Na de zoveelste poging om af te vallen kwam ik bij Maya terecht.
Het voelde direct heel goed aan. Maya is heel professioneel maar ook heel menslievend. Ze weet waar ze over praat. Ze neemt de tijd om alles heel duidelijk uit te leggen hoe alles in zijn werking gaat.
Maar wat nog belangrijker is: Maya luistert naar jou!
De hypnose zelf is een aparte gewaarwording maar... ook grotendeels dankzij Maya...helemaal geen angstige bedoening. Je voelt je zooo op je gemak . En het werkt echt! Vanaf de eerste keer is de drang naar zoetigheid echt weg! En deze drang blijft weg. Heel bijzonder. Je eet ook een stuk minder. Grotendeeels door deze 2 punten, val je geleidelijk aan af.
En het mooiste is...het blijft er af! Ook als je een keer zondigt.
Maar...je moet er wel achter staan en er volledig in geloven!
Maya, hartelijk bedankt. Je bent een prachtvrouw!
En ik weet zeker dat je nog heel veel mensen blij gaat maken!
Ramona .
10-10-22 20:05:37
Ik ben nu 4x bij Maya geweest. Vanaf het eerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak. Maya helpt, denkt mee en vertelt duidelijk wat ze doet en waarom. Ze helpt me bij meer dan alleen het afvallen en dat is erg fijn!
Monique Buurstede
20-09-22 16:53:22
Hallo 6 okt 2021 ben ik voor t eerst bij maya geweest. Had van iemand van haar gehoord. Had er zelf nog nooit van gehoord. Ik was ook te zwaar. Had erg veel last van artrose in mijn knie en veel last van mijn maag. En zat al tijdje niet lekker in mijn vel. Hoe maya er over vertelde trok mij erg aan. Baat t niet schaad t niet dacht ik. Meteen na haar gesprek ben ik er aan begonnen. Ik kan wel vertellen. Je moet er zelf echt achter staan anders gaat het niet lukken. Bij mij ging mij knop echt meteen om. Want ik wilde t zo graag beter in mij vel zitten afvallen, minder pijn in mijn knieën minder last van mijn maag. En het werkte echt bij mij. Ook door eetpatroon aan te passen maar dat ging van zelf mij snaaien werd uitgeschakeld hoe raar t ook klinkt na een tijdje ging t ook steeds beter met mijn knie. In mei was er 22 kg af. En was ik heel tevrede . Maar door dat ik mij nog steeds 2× in week onder hypnose breng en op mijn eten let ben heb ik mijn doel nu echt bereikt - 25 kg. Zoblij dat ik van iemand in contackt ben gekomen met maya grt monique
Irma van Dalen
08-06-22 18:03:28
Ergens in januari kwam ik, via een vriendin, in contact met Maya. Ik was behoorlijk te zwaar, en had allerlei gezondheidsproblemen. Het intakegesprek, en aansluitend de eerste behandeling, zorgde ervoor dat ik me na een week al een beetje anders voelde. 3 kg minder en zin om mijn leven even een backflip om te draaien. En zo geschiedde. De eerst week van februari j.l werd mijn maagband geplaatst. Vandaag was mijn laatste afspraak met Maya. Wat een leuk mens is ze! Ik zal deze momenten met haar erg missen. Maar ik ben waar ik wezen wil. 22 kg minder. Nieren hart en bloeddruk werken weer naar behoren. In de spiegel zie ik mezelf zoals ik hoor te zijn! Ik ben blij!.
Esther van Marwijk
22-11-21 21:30:12
Eind April bij Maya geweest voor meer informatie over de virtuele maagband. Werd gelijk erg enthousiast, en dus ook gelijk de eerste sessie gedaan. Vanaf dat moment is mijn hele levenstijl verandert. Mijn doel was weer gezonder te worden, en me fitter te voelen. Nou dat is inmiddels gelukt. Nu 24 kilo kwijt en ik blijf nog afvallen. Voel me weer stukken beter, heb veel meer energie. Erg blij dat ik dit heb ondergaan, voelde me ook erg op me gemak bij Maya. Echt een aanrader, life changing!!
Sandra De Nijs
10-07-21 10:27:31
Door de PCOS en jaren lang hormonen te hebben gehad ivm kinderwens gezocht naar een manier om af te vallen en om eindelijk weer een gezond gewicht te krijgen. Ik kwam uit bij een virtuele maagband/hypnose. Op 6 april ben ik bij Maya geweest om te kijken of dat iets voor mij zou zijn. Na een heel fijn en goed gesprek besloten om gelijk de eerste sessie te doen van het programma virtuele maagband. Gelijk na de eerste sessie is bij mij de knop om gegaan en ben ik er vol voor gegaan. Maya is een prettige vrouw die je goed op je gemak stelt en de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden. Ook mag je haar altijd om tips vragen en kan je altijd terug vallen op haar.

Inmiddels zijn we ruim 3 maanden verder en ben ik 20 kilo afgevallen en voel ik me na een hoop jaren eindelijk weer wat lekkerder in mijn vel. Ik ben er nog niet helemaal maar ik weet zeker dat de rest mij ook gaat lukken. Want het afvallen kost me totaal geen moeite tot nu toe.
Ik ben zo trots en blij dat ik deze stap genomen heb want het heeft echt mijn eetgewoontes en alles veranderd!
Herman vdkv
11-06-21 19:38:08
In februari 2021 kennis gemaakt met Maya, en in 4 sessies kunnen bereiken wat ik al jaren miste. Mijn drive om af te vallen was na de eerste sessie 100% aanwezig, ben in deze tijd erg geholpen en al zijn de sessies voorbij blijft het goede gevoel en blijf ik afvallen, inmiddels bijna 20kg en nog een klein stukje te gaan. Ik kan het iedereen aanraden!
Angelique S.
24-03-21 16:33:25
Mijn ervaring met Maya is super.
Hele deskundige uitleg. Ze stelt je ook op je gemak. Ik heb met de hypnose een echte reset ervaren van mijn onderbewustzijn. Echt een hele bijzondere ervaring. Raad dit iedereen aan.
Peter
22-03-21 14:23:51
Mijn ervaring met Estheligne Hypnotherapie was erg goed. Ik was vooraf redelijk sceptisch, maar Maya nam in de intake alle tijd om alles goed uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik vertrouwen kreeg in hypnotherapie. Tijdens de sessies kwam ik volledig tot rust, iets wat me normaal niet lukt. En het mooiste is dat mijn klacht na 3 sessies is opgelost!
Els K.
02-03-21 21:45:17
Afgelopen week ben ik bij Maya geweest voor mijn hooikoorts. Maya gebruikte hiervoor het Simpson Protocol ... een hele fijne en bijzondere sessie. Na afloop moest ik natuurlijk testen of het gelukt was. Daarom ben ik de afgelopen dagen een paar keer gaan wandelen in de natuur en normaal gesproken zou ik al heel snel last krijgen van jeukende tranende ogen, een loopneus en benauwdheid. Nu heb ik nergens meer last van! Maya dankjewel!
Tonen: 5  10   20

 Opbellen