Estheligne       Hypnotherapie Etten-Leur
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies


Gastenboek

16 berichten op 4 pagina's
Evy Evy
16-05-19 06:27:48
Half februari de beslissing genomen voor de vituele maagband. Het lukte me niet om af te vallen en mijn eetpatroon om te gooien. Als gevolg woog ik ruim 90 kg. Ik was er helemaal klaar mee maar toch lukte me het maar niet.
Na de sessies ben ik echt anders gaan eten, en het kost me zoooooveel minder moeite.
Erg prettig contact met Maya, en ook nu kan ik haar nog steeds vragen voor advies of af en toe bij haar wegen.
Gisteren gewogen en -11,5kg!! Wauw! Wat ben ik blij!! Nog 7/8kg te gaan en ik zit op mijn streefgewicht :)
Aafke ...
21-11-18 12:42:45
Estheligne is een praktijk waar iedereen terecht kan, de drempel is echt erg laag. Maya is een hele lieve persoonlijkheid en ze legt alles duidelijk en zeer begrijpbaar uit. Ze heeft mij ontzettend goed geholpen met het verbeteren van mijn zelfvertrouwen. Ik heb zelfs gisteren een presentatie gegeven voor een grote groep mensen ........... iets wat ik voorheen absoluut nooit durfde! Ik ben blij dat ik de stap gezet heb!!
Mieke
15-11-18 14:09:40
Zooo blij!!!
Ik ben een jaar geleden bij Estheligne gestart met de virtuele maagband. Ik had een hoop vage kwaaltjes en zat tegen diabetes aan. Volgens mijn huisarts waren de meeste klachten een gevolg van mijn overgewicht en moest ik minstens 25 kilo afvallen om weer gezond te worden en geen diabetes te krijgen. Mijn huisarts was positief over de virtuele maagband en raadde me aan om een afspraak te maken bij Estheligne.
Ehhh….hypnose?!? Ik zag het niet zo zitten maar alle andere diëten had ik al geprobeerd. Dus toch afspraak gemaakt met Maya. En dat voelde meteen zo goed! Een erg aardige, warme vrouw. Ze nam heel veel tijd voor de intake, was eerlijk en legde alles heel duidelijk uit. Al mijn scepsis (en een beetje angst voor hypnose) was meteen weg.
Vanaf de 1e sessie ging ik afvallen. Fijn was ook dat ze niet alleen de maagband plaatste, maar ze werkte ook aan mijn verkeerde eetgewoonten en zoetverslaving. De hypnose-sessies waren prettig en ontspannend. Nadien had ik elke maand een afspraak bij Maya om te wegen en verdere coaching.
En nu …… een jaar later ben ik 36 kilo afgevallen!! Ik blij! Mijn huisarts blij!
Isabel van Gorsel
15-11-18 12:49:31
Na helemaal vast te zitten in mijn eetfobie en ik dus moest afvallen van de dokter ben ik bij Maya terecht gekomen. Mijn eerste gedachte was dit gaat niet werken. Maar bij mijn eerste intake gesprek was ik eigenlijk al helemaal op mijn gemak en heeft Maya me laten zien dat het allemaal heel relax aan toe gaat. Zij gaf aan om een Virtuele maagband te gebruiken voor mijn probleem. Het is een hele aparte ervaring om zo’n levensverandering aan te gaan. Ik had echt een heel slecht eetpatroon waarbij ik veel suiker nam om te compenseren voor het niet eten van gezonde voedsel. Maar toen ik klaar was met mijn 1ste sessie moest ik nog gaan eten dus ik naar de winkel om eten te kopen en vanaf dat moment heb ik alleen maar gezonde voeding in mijn winkelwagen (en nog steeds). Het was echt een hele verandering. Hoe verder ik kwam in de behandeling, hoe beter het ging. Elke week leerde ik weer nieuwe dingen te proberen. Maya heeft me heel goed geholpen om mijn gedachte te veranderen en weer leren eten wat goed voor je is. Ik ben nu 13 weken verder en eet elke dag 3 gezonde maaltijden per dag. Heb geen trek in suikers. Ik heb geen honger en heb geen trek in ongezonde dingen. Het is echt heel fijn om je gedacht zo veranderd te hebben. Je staat zou veel sterker in je strijd om af te vallen. En ja het resultaat nu is al 13 kilo kwijt in 13 weken. Ik voel me fitter en gezonder. Dat heb ik aan Maya te danken. ;) Ik ben heel blij dat ik deze stap heb genomen en zou het iedereen aanraden om het te doen.
Henk
18-10-18 13:26:40
Ik realiseer me ineens dat ik al een jaar niet meer rook! Vorig jaar in Stoptober heb ik bij Estheligne een hypnose-sessie gedaan om te stoppen met roken. ……….. En ik heb al een jaar niet eens aan sigaretten gedacht! Ik kan het iedereen aanraden.
Tonen: 5  10   20

 Opbellen