ESTHELIGNE 


Gastenboek

27 berichten op 6 pagina's
Karin van der Steen
25-11-20 07:53:06
Half augustus is de virtuele maagband gezet en nu 3 maanden later al 15 kilo lichter :-).
Het doel is bijna bereikt zonder enige moeite.
Superblij mee en ben ervan overtuigd dat het door Maya verfijnde programma een succesformule is ! Ik kan het iedereen aanraden.
Dank je wel, Maya.
Alexandra Kleinjan
18-11-20 20:16:50
Wauw wat ben ik blij dat ik bij jouw... Maya een virtuele maagband heb laten zetten.
12 augustus begonnen en vandaag 12,5 kg afgevallen, zonder enige moeite. Dank je wel voor alles en op naar de volgende kilo's?
Esther van Groenendael
11-11-20 10:17:19
Afvallen via hypnotherapie was voor mij totaal iets nieuws en maakte mij nieuwsgierig. Jarenlang van alles geprobeerd maar nooit met een blijvend resultaat. Door jouw goede uitleg en expertise zit ik op een nieuwe weg. En die geeft energie en .....resultaat. Heel hartelijk dank voor je hulp en de mooie inzichten!
F. Vreeburg
07-10-20 23:08:03
Jarenlang heb ik erg veel last gehad van claustrofocie. Jarenlang een verminderde levenskwaliteit! En nu, 1 hypnotherapiesessie en een aantal dagen positieve visualisaties verder, ben ik na 1 week verlost van mijn claustrofobie. Ik durf weer in liften, kleine ruimten, grote mensenmassa's enz.
Janneke
29-09-20 15:45:38
Ik ben vorig jaar op 1 oktober (bij de start van STOPtober) bij Estheligne geweest om te stoppen met roken. Ik had al jarenlang allerlei manieren geprobeerd om van het roken af te komen. maar helaas ... niets werkte voor mij. Hypnotherapie was mijn laatste hoop om ooit te stoppen met die vieze sigaretten. Had ik maar eerder geweten dat hypnotherapie zó goed werkt!
Het is nu bijna weer 1 oktober en ik kan met trots zeggen dat ik al bijna een jaar een NIET-roker ben! En dankzij dat goede resultaat heb ik in het afgelopen jaar samen met Maya ook nog een paar andere issues aangepakt m.b.v. hypnotherapie. Ik zit nu zo veel beter in mijn vel dan een jaar geleden, en dat allemaal dankzij hypnotherapie ... en natuurlijk vooral dankzij Maya! Dankjewel Maya en dat je nog maar heel veel mensen op deze manier met hun problemen mag helpen.
Tonen: 5  10   20

 Opbellen