Estheligne
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies

 Gastenboek

Gastenboek

12 berichten op 3 pagina's
Henk
18-10-18 13:26:40
Ik realiseer me ineens dat ik al een jaar niet meer rook! Vorig jaar in Stoptober heb ik bij Estheligne een hypnose-sessie gedaan om te stoppen met roken. ……….. En ik heb al een jaar niet eens aan sigaretten gedacht! Ik kan het iedereen aanraden.
ivm privacy geen naam
03-10-18 23:41:50
Afgelopen augustus bij Maya 2 hypnose-sessies gehad ivm angstdromen.
Ik was vooraf wel wat sceptisch maar wat een fijne ervaring was het allebei de keren!! Al 3 jaar had ik last van allerlei angstdromen en nu ben ik er eindelijk vanaf. Geen enge dromen meer en ik wordt weer uitgerust wakker.
Susan
08-08-18 15:50:35
Maya heeft mij begeleid met meerdere hypnosesessies. Zij deed dit op een daadkrachtige en hele prettige manier. Haar prettige, rustige stem wekt vertrouwen en daardoor nam zij mij makkelijk mee naar mijn onbewustzijn. De innerlijke reis die ik daardoor aflegde heeft mij waardevolle inzichten gebracht. Het resultaat van de hypnose sessies was het accepteren van mijn lichaam (en gewicht) .... en daardoor een grotere zelfacceptatie en veel meer zelfvertrouwen. Dank Maya!
Kim Hendriks
03-08-18 13:01:27
In het begin deed ik er een beetje lacherig over toen mijn moeder begon over hypnotherapie. Maar ook nieuwsgierig. Zou deze therapie mij van mijn overtollige kilo af kúnnen helpen. Ik heb een intake gesprek met Maya gehad, ze was rustig, vriendelijk, maar vooral eerlijk dat mijn overgewicht schrikbarend was. Door de goede uitleg wát Maya zóu gáán doen in háár sessies ben ik begonnen met de hypnotherapie. En hét resultaat mág er zijn, ben al 20 kilo kwijt. Mijn sessies zijn voorbij maar nog steeds op de achtergrond krijg ik een berichtje van Maya dat ik het zo goed doe en dat ze trots is op mij. Dit doet mij goed. Dank je wel Maya. Gr Kim Hendriks
Opmerking:
Je doet het ook super Kim! En ik weet zeker dat er nog veel meer kilo's af gaan!
Tessa van der Sanden
21-07-18 22:15:36
Het overwinnen van mijn angst rondom ziekenhuizen en artsen stond wel op mijn to do list voor 2018. Via via kwam ik uit bij Maya. Bij de intake vertelde Maya dat ik die week nog zonder angst naar een ziekenhuis kon gaan, dat klonk voor mij onwerkelijk maar zolang je open staat voor hypnose is het haalbaar. De eerste sessie vond ik een bijzondere en mooie ervaring.
Het is niet goed te beschrijven maar binnen 1 week liep ik licht gespannen maar zonder angst toch echt een rondje in het ziekenhuis. Daarna nog eens en nog eens. Een tweede sessie had ik toch nog nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verwerkt was. Wederom weer een bijzondere en mooie ervaring. Een opendag en kopjes koffie in het ziekenhuis waren het vervolg. Ik heb mijn angsten overwonnen. Grote dank naar Maya en hypnotherapie kan ik voor iedereen aanraden wat de aanleiding dan ook is.
Tonen: 5  10   20