Estheligne
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies

 Gastenboek

Gastenboek

Tessa van der Sanden
21-07-18 22:15:36
Het overwinnen van mijn angst rondom ziekenhuizen en artsen stond wel op mijn to do list voor 2018. Via via kwam ik uit bij Maya. Bij de intake vertelde Maya dat ik die week nog zonder angst naar een ziekenhuis kon gaan, dat klonk voor mij onwerkelijk maar zolang je open staat voor hypnose is het haalbaar. De eerste sessie vond ik een bijzondere en mooie ervaring.
Het is niet goed te beschrijven maar binnen 1 week liep ik licht gespannen maar zonder angst toch echt een rondje in het ziekenhuis. Daarna nog eens en nog eens. Een tweede sessie had ik toch nog nodig om ervoor te zorgen dat alles goed verwerkt was. Wederom weer een bijzondere en mooie ervaring. Een opendag en kopjes koffie in het ziekenhuis waren het vervolg. Ik heb mijn angsten overwonnen. Grote dank naar Maya en hypnotherapie kan ik voor iedereen aanraden wat de aanleiding dan ook is.
Annelou Mentzel
15-07-18 17:22:47
Tijdens mijn burn out heb ik verschillende sessies bij Maya gehad . Ik vond het een heel bijzondere fijne ervaring . Maya is een heel warm mens waardoor je je ook meteen op je gemak voelt . Ik kan hypnotherapie bij Maya aanraden , het heeft mij zeker geholpen !!
José
15-07-18 10:10:45
Ik heb zowel het intakegesprek als de sessies als zeer prettig ervaren. Rustig, warm en hartelijk. Maya gaf me echt het gevoel dat ze weet wat voor impact mijn probleem op mijn leven HAD. Ja, ik zeg HAD, want na 2 sessies heb ik er nauwelijks last meer van. Zó blij mee! Vooral haar warme persoonlijkheid, rust, interesse en inlevingsvermogen zijn me bijgebleven.
Melissa
12-07-18 22:59:33
Hypnotherapie is de beste therapie! Zo bijzonder en zo fijn dat ik na een zwaar auto ongeluk weer mezelf kan zijn.
Mieke
18-03-18 14:31:53
YES!! Mijn streefgewicht bereikt! 20 kilo afgevallen met de virtuele maagband! Dank je Maya voor de geweldige coaching en de fijne hypnose-sessies!
Tonen: 5  10