ESTHELIGNE 


Gastenboek

39 berichten op 8 pagina's
Monique Lossez
30-10-22 10:27:00
Na de zoveelste poging om af te vallen kwam ik bij Maya terecht.
Het voelde direct heel goed aan. Maya is heel professioneel maar ook heel menslievend. Ze weet waar ze over praat. Ze neemt de tijd om alles heel duidelijk uit te leggen hoe alles in zijn werking gaat.
Maar wat nog belangrijker is: Maya luistert naar jou!
De hypnose zelf is een aparte gewaarwording maar... ook grotendeels dankzij Maya...helemaal geen angstige bedoening. Je voelt je zooo op je gemak . En het werkt echt! Vanaf de eerste keer is de drang naar zoetigheid echt weg! En deze drang blijft weg. Heel bijzonder. Je eet ook een stuk minder. Grotendeeels door deze 2 punten, val je geleidelijk aan af.
En het mooiste is...het blijft er af! Ook als je een keer zondigt.
Maar...je moet er wel achter staan en er volledig in geloven!
Maya, hartelijk bedankt. Je bent een prachtvrouw!
En ik weet zeker dat je nog heel veel mensen blij gaat maken!
Ramona .
10-10-22 20:05:37
Ik ben nu 4x bij Maya geweest. Vanaf het eerste moment voelde ik me volledig op mijn gemak. Maya helpt, denkt mee en vertelt duidelijk wat ze doet en waarom. Ze helpt me bij meer dan alleen het afvallen en dat is erg fijn!
Monique Buurstede
20-09-22 16:53:22
Hallo 6 okt 2021 ben ik voor t eerst bij maya geweest. Had van iemand van haar gehoord. Had er zelf nog nooit van gehoord. Ik was ook te zwaar. Had erg veel last van artrose in mijn knie en veel last van mijn maag. En zat al tijdje niet lekker in mijn vel. Hoe maya er over vertelde trok mij erg aan. Baat t niet schaad t niet dacht ik. Meteen na haar gesprek ben ik er aan begonnen. Ik kan wel vertellen. Je moet er zelf echt achter staan anders gaat het niet lukken. Bij mij ging mij knop echt meteen om. Want ik wilde t zo graag beter in mij vel zitten afvallen, minder pijn in mijn knieën minder last van mijn maag. En het werkte echt bij mij. Ook door eetpatroon aan te passen maar dat ging van zelf mij snaaien werd uitgeschakeld hoe raar t ook klinkt na een tijdje ging t ook steeds beter met mijn knie. In mei was er 22 kg af. En was ik heel tevrede . Maar door dat ik mij nog steeds 2× in week onder hypnose breng en op mijn eten let ben heb ik mijn doel nu echt bereikt - 25 kg. Zoblij dat ik van iemand in contackt ben gekomen met maya grt monique
Irma van Dalen
08-06-22 18:03:28
Ergens in januari kwam ik, via een vriendin, in contact met Maya. Ik was behoorlijk te zwaar, en had allerlei gezondheidsproblemen. Het intakegesprek, en aansluitend de eerste behandeling, zorgde ervoor dat ik me na een week al een beetje anders voelde. 3 kg minder en zin om mijn leven even een backflip om te draaien. En zo geschiedde. De eerst week van februari j.l werd mijn maagband geplaatst. Vandaag was mijn laatste afspraak met Maya. Wat een leuk mens is ze! Ik zal deze momenten met haar erg missen. Maar ik ben waar ik wezen wil. 22 kg minder. Nieren hart en bloeddruk werken weer naar behoren. In de spiegel zie ik mezelf zoals ik hoor te zijn! Ik ben blij!.
Esther van Marwijk
22-11-21 21:30:12
Eind April bij Maya geweest voor meer informatie over de virtuele maagband. Werd gelijk erg enthousiast, en dus ook gelijk de eerste sessie gedaan. Vanaf dat moment is mijn hele levenstijl verandert. Mijn doel was weer gezonder te worden, en me fitter te voelen. Nou dat is inmiddels gelukt. Nu 24 kilo kwijt en ik blijf nog afvallen. Voel me weer stukken beter, heb veel meer energie. Erg blij dat ik dit heb ondergaan, voelde me ook erg op me gemak bij Maya. Echt een aanrader, life changing!!
Tonen: 5  10   20

 Opbellen