ESTHELIGNE 

Wat is endermologie?

Endermologie is een aangename bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur (LPG) die de huid omhoog zuigt en gelijktijdig op- en afrolt. Hierdoor wordt het bindweefsel soepeler, de bloedsomloop en het lymfestelsel gestimuleerd en de afvoer van afvalstoffen bevorderd. Op een natuurlijke manier worden vetophopingen en cellulite verminderd en wordt uw huid weer gezond en sterk.

Het resultaat is een slanker, mooier gevormd lichaam en een veerkrachtige stevige huid. En dat alles dankzij een volkomen natuurlijke methode die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft. Immers, één van de sterkste punten van endermologie is dat het volkomen ongevaarlijk is.

Doordat de circulatie wordt hersteld kunnen ook andere klachten verdwijnen, zoals obstipatie, vermoeide benen en opgezette voeten. Bovendien heeft endermologie door de ontspannende en kalmerende behandelwijze een heel duidelijk anti-stress-effect.

Endermologie is een veilige methode voor de aanpak van cellulite. Dit vermindert sterk of verdwijnt soms helemaal. Maar ook voor het verminderen van vetkussentjes wordt met endermologie (in combinatie met het aanpassen van uw eetgewoonten) goede resultaten bereikt. Het spreekt voor zich dat grote vetophopingen of veel overgewicht niet alléén met endermologie behandeld kunnen worden. Maar als u tijdens de kuur uw eetpatroon aanpast, zijn ook hierbij goede resultaten te behalen. En dankzij deze combinatie (afvallen én endermologie) blijft uw huid mooi stevig.

 

Endermologie-bodysuit

Tijdens de behandeling draagt u een speciale endermologie-bodysuit die het gehele lichaam bedekt. Dit is een pakje dat gemaakt is van een zeer elastische stof. Het handstuk met de massagerollers glijdt zodoende gemakkelijk over uw lichaam. De bodysuit geeft u tevens een gevoel van privacy en zorgt voor voldoende hygiëne tijdens de behandeling. I.v.m. de hygiëne draagt u altijd uw eigen bodysuit die u ook na elke behandeling weer mee naar huis neemt. Bodysuits zijn verkrijgbaar bij Estheligne. (Bij het reserveren van 10 of 20 behandelingen ineens krijgt u de bodysuit gratis).

 

Kijk hier voor een video over endermologie  

 

 

Opbellen