Estheligne       Hypnotherapie Etten-Leur
Endermologie, hypnotherapie en voedingsadvies

Neem vrijblijvend contact met mij op!

Heb je vragen,opmerkingen of wil je een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dat kan telefonisch, per email of via het contactformulier.

Estheligne Hypnotherapie Etten-Leur

Maya Tielemans

Sander 14, 4871 NA  Etten-Leur

Telefoonnummer: 06 - 30 00 21 54      

Email: info@estheligne.nl

 

Openingstijden

maandag
9:0017:00
dinsdag
9:0017:00
woensdag
9:0017:00
donderdag
9:0017:00
vrijdag
9:0012:00
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

Binnen deze tijden werk ik uitsluitend op afspraak. Afspraken kunt u maken via telefoonnummer 06 - 30 00 21 54 of via het afsprakenformulier.

Heeft u een afspraak maar bent u verhinderd, dan verzoek ik u om de afspraak minimaal 1 werkdag vooraf te annuleren. Voor afspraken die niet tijdig zijn geannuleerd wordt 50% van de kosten in rekening gebracht.


Betaling

Betaling kan per pin of contant na afloop van de behandeling/sessie.


Vergoedingen

Ik krijg regelmatig de vraag of de behandelingen vergoed worden. Vanuit de diverse beroepsverenigingen heb ik alleen overeenkomsten met de zorgverzekeraars voor consulten betreffende voedingsadvies, afvallen en aankomen. Voor andere issues is geen vergoeding mogelijk.

Maar realiseer je het volgende: in tegenstelling tot andere therapieën heb je bij hypnotherapie vaak aan 1-3 sessies* voldoende! Het is een investering in jezelf, waarbij je zult merken dat er veranderingen plaatsvinden die positieve gevolgen hebben voor de rest van je leven.


* Hypnotherapie is een persoonlijke begeleiding waarbij de hypnotherapeut 1-op-1 sessies voorbereidt en uitvoert op basis van het intakeformulier en de mondelinge informatie uit het intakegesprek. De resultaten verschillen van persoon tot persoon en kunnen niet op voorhand voorspelt noch gegarandeerd worden. Hypnotherapie is geen wondermiddel maar een hulpmiddel voor het bereiken van uw doelen of voor het verbeteren van uw welzijn. Hypnose/hypnotherapie mag nooit gezien worden als vervanging van noodzakelijke of reeds lopende medische behandelingen. Ik ben geen arts, psychiater of psycholoog en stelt geen diagnoses. Ook zal ik u nooit adviseren om te stoppen of te starten met medicatie of een lopende medische behandeling.

Opbellen