ESTHELIGNE 

Stop met snoepen of snacken met het ‘anti snoep- en snackpakket’   • Last van die paar kilo teveel?                                  
  • Na 2 sessies verlost van je snackgewoonte
  • Kosten van het anti-snackpakket zijn slechts 279,-  


Eet je bij de maaltijden niet teveel. En eet je bij het ontbijt, de lunch en het diner zo gezond mogelijk, maar ben je toch 'verslaafd' aan snoep en/of snacks? Heb je tussen de maaltijden echt behoefte aan een calorierijk of ongezond tussendoortje. Of zit je ‘s avonds voor de tv en kun je niet van de chocola, koekjes of zoute chips afblijven? Jammer, want die overbodige snacks zorgen ervoor dat je al snel een paar kilo te zwaar weegt. En hoe gezond je maaltijden ook zijn, ongezonde snacks bevatten vaak te veel suiker, te veel zout of te veel vet. Wil je iets doen aan je snackgewoonte? Het 'ANTI SNOEP- EN SNACKPAKKET' helpt je van deze gewoonte af!

Anti-snoep- en snackpakket op basis van hypnose 

Of het nu om roken, nagelbijten, te veel eten of snacken gaat, van een verslaving of een slechte gewoonte kom je niet zo gemakkelijk af. Het probleem is dat deze verslavingen en gewoonten het gevolg zijn van vastgeroeste patronen in je onderbewustzijn. In je onderbewustzijn ontstaat soms een associatie tussen een slechte gewoonte en een goed gevoel.

Een hele doos koekjes, een reep chocola of die lekkere zak chips leeg eten voor de tv geeft je een goed gevoel. Je onderbewustzijn associeert dat goede gevoel met die zak chips, de koekjes of chocola. En zodra die associatie zich heeft ‘vastgezet’ in je onderbewustzijn is het moeilijk om niet toe te geven aan de drang om te snacken. Het anti-snoep- en snackpakket kan je daar vanaf helpen.

Het anti-snoep en snackpakket is gebaseerd op hypnose. Met behulp van hypnose is het mogelijk om door te dringen tot je onderbewustzijn en daar die ongewenste associaties (die gewoonten en verslavingen) weer te verwijderen.

Het anti-snoep en snackpakket bestaat uit 2 hypnotherapie-sessies. Al in de eerste sessie worden de ongewenste associaties die leiden tot je 'snoep/snackverslaving'  direct aangepakt. Na de eerste sessie ervaren de meeste cliënten een verschil in hun houding ten opzichte van snoep en snacks.

Een paar weken later volgt de tweede sessie, die tot doel heeft om de ongewenste associaties voorgoed uit te schakelen en nieuwe overtuigingen stevig te verankeren in je onderbewustzijn. 

Doordringen tot je onderbewustzijn met hypnose

Je onderbewustzijn speelt in je dagelijkse leven een veel grotere rol dan je vermoedt. Meer dan 90% van je dagelijkse handelingen, overtuigingen en emoties wordt aangestuurd door je onderbewustzijn! Over het algemeen schermt je bewuste geest je onderbewustzijn zorgvuldig af. Hypnotherapie is een hulpmiddel om je onderbewustzijn te beïnvloeden.

Hypnose is een natuurlijk fenomeen, vergelijkbaar met een diepe vorm van trance. In hypnose concentreert je brein zich uitsluitend op je innerlijke gedachten en gevoelens. Als je in hypnose bent stelt je onderbewustzijn zich open voor suggesties en invloeden van buitenaf.  Van die eigenschap maakt hypnotherapie gebruik om blijvende positieve veranderingen teweeg te brengen. 


Opbellen