ESTHELIGNE 

Access Bars

Wil jij vrijer, gezonder, blijer en bewuster in het leven staan? 

Of loop je even vast, heb je geen zin om erover te praten en wil je gewoon rust, een leeg hoofd en ontspannen….dat kan met een Access Bars-sessie.

De Access Bars™ zijn 32 drukpunten op het hoofd. Access Bars™ wordt ook wel eens hoofdreflexologie genoemd. Net als bij voetreflextherapie zijn het dus vaste punten die behandeld worden.

Elk van de 32 punten bevat elektromagnetische lading. Dit is de lading van al je gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad over een bepaald onderwerp van jouw leven.

Deze lading zet je energie vast. Hierdoor is het moeilijk om iets anders te kunnen kiezen dan je altijd doet. Een gevolg is dat je in vaste gedachtepatronen terecht komt. Je hebt in je hoofd geen ruimte meer voor nieuwe indrukken. Je hoofd zit letterlijk vol. Je kunt hierdoor snel overprikkeld, geirriteerd, boos, verdrietig of opgejaagd raken. Je weet dat je rust wil in je hoofd, maar weet vaak niet hoe.  

Door een Access Bars™ behandeling wordt de opgebouwde lading moeiteloos losgelaten. Een kan je helpen moeiteloos spanning uit je hoofd en lijf los te laten! Het helpt je om je hoofd vrij te maken van onnodige ballast, alsof er een frisse wind door je hoofd waait. Hierdoor ervaar je meer rust, ruimte en ontspanning en stimuleer je jouw zelf herstellend vermogen.  Zonder te praten worden beperkende gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen moeiteloos en gemakkelijk opgeruimd. Als computer die wordt opgeschoond. Er komt ruimte voor rust, verandering, vreugde én meer JIJ!

Access Bars™ helpt je om moeiteloos je hoofd 'leeg' te maken. Even weg uit het denken en ruimte voor rust.

Hoe verloopt een Access Bars behandeling?

We beginnen met een kennismakingsgesprek (intake) waarin ik je vertel wat je ongeveer kunt verwachten. Jij mag aangeven waaraan je wilt werken, maar als je het niet wilt vertellen is dat ook prima. Daarna ga je op een behandeltafel liggen, gewoon met je kleding aan maar zonder schoenen, sieraden en (eventueel) bril. En vervolgens hoef jij helemaal niets… Je kunt niets goed of fout doen, je hoeft alleen maar de Access Bars behandeling te ondergaan.

Tijdens de behandeling raak ik zachtjes met mijn vingertoppen in verschillende combinaties de 32 drukpunten op je hoofd aan en zo worden de energiebanen ontdaan van de overbodige informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd en komt er ruimte en ontspanning in je lijf. Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden. Het is een mooi, zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven -waarin jij bereidt bent te veranderen-  opschoont en loslaat. Je kwaliteit van leven verbetert! Denk daarbij aan bijvoorbeeld: beter slapen, gezondheid, gewicht, relaties, verminderen angsten, verlangen, minder stress en piekeren, meer rust in je hoofd en hart, betere concentratie, positievere kijk op het leven, enz.

De meeste mensen ervaren een intense ontspanning en rust tijdens en na de behandeling. Ondanks dat het resultaat na 3-4 weken optimaal is merken de meeste mensen vrijwel direct na de behandeling al wat effect. Je kunt je heel ontspannen voelen, wat soms nog enkele weken doorwerkt.  Maar het kan ook voorkomen dat je je de eerste dagen juist wat overprikkeld voelt. Dat is oude elektrische lading die je brein aan het afvoeren is. Dat gaat vanzelf over en dan volgt het ontspannen gevoel alsnog. Het vaakst hoor ik dat men zich na de behandeling 'veel lichter voelt', alsof er een last van de schouders is. 

Het is het fijnst om de behandeling te ondergaan zonder te praten. Maar als jij liever wel iets vertelt dan is dat uiteraard prima. Ik zal daar echter niet of nauwelijks op reageren. Sommige mensen vallen heerlijk in slaap. ook geen probleem! Je hoeft niet actief iets te doen om het te laten werken en soms kun je in je slaap veel gemakkelijker loslaten.

Zijn er bijwerkingen?

Het ergste wat je kan overkomen is dat je een lui en beetje verwarrend gevoel ervaart. Daarna zal je merken dat de bijwerkingen alleen maar positief zijn. Je ziet alles net even anders; vanuit een ander perspectief. Je kijkt naar jezelf alsof je jezelf voor het eerst ziet. Je mag jezelf, je vindt jezelf aardig, leuk.  Dat komt omdat lang vastzittende emoties verdwijnen. Je bent minder van slag, je maakt je niet meer zo druk en denkt meer in oplossingen. Je oordeelt niet meer over jezelf. Ook kun je je energieker voelen en beter slapen. Alleen maar mooie bijwerkingen dus.

Afspraak maken?

Vraag jij je af of een Access Bars behandeling iets voor je is? Als je 1 of meerdere van onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden dan is Acces Bars iets voor jou. 

  •  Ben je altijd druk in je hoofd?
  •  Vind je het lastig om te ontspannen?
  •  Maak je lijstjes van wat je allemaal nog moet doen?
  •  Wil je graag alles goed doen?
  •  Heb je de neiging om te focussen op wat er niet goed gaat?

Wil je ervaren wat Access Bars voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een behandeling. Dan pas begrijp je echt hoe het voelt om volledig te ontspannen. 

Een Acces Bars-afspraak duurt 60-90 minuten en de kosten zijn 80,00 euro. 

  

Opbellen